Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Magazin carucioare copii

Membru Bizoo de 6 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
2 pareri

Carucior nou nascut 3 in 1 Baby Care YK 18-19 Fucsia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

699 lei Lei
Brand
Baby Care
Out Of stock
Descriere
Carucior compus din 3 parti, el vine atat in intampinarea nevoilor copilului, oferindu-i un plus de confort, cat si a parintelui, fiind un model practic atat prin manevrabilitatea sa, cat si prin sistemul de pliere.

Landoul, destinat copiilor cu varsta pana in 6 luni este ideal pentru vremea rece, deoarece este bine acoperit, copertina si husa lui fiind impermeabile. De asemenea este prevazut cu o salteluta moale la interior. Se poate utiliza atat ca spatiu pentru dormit, cat si la plimbari, deoarece este prevazut cu maner.

Pe carucior, se fixeaza cu fata spre parinte si are un sistem de prindere in 3 puncte, asigurand stabilitate maxima.

Cos de masina / scoica, recomandat copiilor de la 0 la 13 kg, - Multifunctional, cosuletul se poate utiliza atat atasat caruciorului cat si la masina, cu ajutorul centurilor, de prindere ale acesteia. Se pozitioneaza pe bancheta dinspate, invers directiei de mers a autoturismului.

De asemenea poate fi luat si la plimbari, sau chiar folosit ca si balansoar. Partea sport a caruciorului, recomandata de la 6 luni pana la 3 ani si ste prevazuta cu husa pentru vreme rece.

Cadrul este confectionat dintr-un aliaj usor (Aluminiu) - Rotile sunt duble, din silicon tratat, cu suspensii . Cele de pe fata pot fi fixate in pozitie de inainte / lasate sa pivoteze la 360. Rotile de pe spate sunt prevazute cu frane. Spatarul este reglabil 3 pozitii la inaltime, la nivelul capului avand o pernuta care permite un comfort sporit.

Centura de siguranta gen ham, cu prindere in 5 puncte .Copertina este detasabila. Suport la picioruse, reglabil 2 pozitii, bara de protectie fata, detasabila.

TRANSPORT GRATUIT 0729 175 078; 0729 172 746; 0731 366 733 - Comenzi telefonice
Trimite mesaj
Din Gura in Gura